Godmorgon


Älskade vän

Kan inte beskriva min kärlek till dig min bästa vän! älskar dig. Alla våra minnen är sjuka och kommer aldrig glömmas. Ingen vet vår humor visa dagar, skulle kunna skriva bibeln till dig men det är bara helt enkelt kärlek till dig min finaste! hoppas vi har kontakten ända tills vi dör. Älskar dig, du är som en familjemedlem. ♥

Outfit

Min outfit idag. 
Tröja - 250:- 
Jeans - 399:- 

Rubrik

Tjena! Har inte bloggat idag, inte hunnit. Varit inne i stan idag och bara tittat runt och hittade lite saker, kan ta kort på det imorgon. Men just nu ligger jag i sängen och tänkte sätta på en film och mysa ner mig i sängen. Helt alone. Ha det bra puss!


Några av mina julklappar

 
 
Några av mina fin fina julklappar är så nöjd med dem!
 
 

Första videoinlägget


Dålig uppdatering

Förlåt för jag inte uppdaterat bra idag, just nu är jag hemma hos en kompis så det blir nog mer uppdatering när jag kommer hem puss!


New in

 
Fick hem en tröja obey tyckte den var jätte snygg dock är den skön också. Den kostade 249 på någon import affär i stam någonstans. Allt för mig puss! obs min gylf är inte öppen det är så den är.

Hur man gör lockar

Lock tongen: Är från obh nordica.
1. Helst ska håret vara platt.
2. Sätt på tongen på full värme. 
3. Sen tar du en del av håret som du vill locka. 
4. Efter det så rullar du in håret runt tongen och håller ungefär i 10-20 sek (det bror på hur mycket hår du tar) 
5. sen drar du bara ur tången ur håret, klart! 

Mellandagsrea

Ska snart dra mot stan till mellandagsrean och shoppa loss! Blev sent idag eftersom både jag och min kompis somna om. När jag kommer hem kommer jag kanske lägga ut bilder på det jag har köpt. Vill bara påminna er om att senare idag kommer det komma ut hur jag lockar mitt hår. Puss!

Outfiten idag är vara slappig, vara byxer, tjock tröja, jacka och ryggsäck.


Ut snart

Hola a todos! ska snart dra ut med bestie Ida. Vi ska säkert köpa godis hihi skit sugna båda två. Juste bilderna på julklapparna få jag ta en annan gång när min kära syster är hemma. Fick dock ett Thomas sabo armband med två berlocker som ni ser på bilden. Är super nöjd med det eftersom det är så fint! (ska ha mer berlocker) har inge mer att säga tack för mig puss! 

Hårfärger

Jag har tänkt länge på att göra något med mitt hår men vet inte vad. Jag tittade runt på olika bilder igår ikväll och hittade den här bilden. En fråga till alla er som läser det här för behöver verkligen hjälp ska jag göra det här? ja/nej och annars kan ni tipsa mig vilken hårfärg jag skulle passa i, puss! 

Godmorgon

Glömde säga hur gårdagens outfit såg ut men det såg ni väll? 
Salt jeans - 399:- 
Gant tröja - 1100 
Hoppas ni hade en underbar dag igår, puss!

Vardaglig outfit


Min dag

Tjaba! hoppas ni har haft en underbar jul alla söta läsare. Jag har haft en bra dag, är nöjd med alla presenter. Fick det jag ville ha och det räckte för mig. 
 
Min dag: Idag så har jag idag så gick jag upp vid nio och åt frukost med hela familjen och mormor min, sen så gick jag upp och fixade mitt hår sminkade mig osv. Efter det så tog jag och syrran kort och lite efter det var det kalle anka, mat, julklappsöppning och gott. NU ska jag gå ut och sätta mig i soffan med familjen och mysa dem sista timmarna innan jag går och lägger mig, puss och ha fortsättning bra jul! 
ps. bilder på julklapparna kommer imorgon, puss

God jul

 
God jul på er alla! Puss ♥

Morgon julklappar

"Njutningen för hela dig är spänningen som sätter stop för nu kommer du bli en rosenknop" det gjorde min morgon, tack mina underbara syskon. Kärlek till er.


Jul i "1960 stil"

Foto: Felicia LIndblom
Haft mys med fmiljen och klätt julgranen och tagit fram alla julklappar, många blev det iår. Nu får man väll bara vänta tills imorgon. Ni får ha det bäst puss ♥

Frågestund

 Obs. Jag svarar inte på personliga frågor. 

Senare

Idag senare kommer jag lägga ut frågestund och ni får fråga vad ni vill, ni ska inte vara rädda för det ni vill veta.

Min dag: idag så kom mormor till oss och hon ska fira jul och nyår med oss. Det ska bli mys. Så senare idag så ska hela familjen klä julgranen äta mat och sen valv åta så ska vi sitta med Bingolotto. Så kommer min dag se ut, ni får ha det så bra puss!


Todays pics

Lite bilder på mig idag, hade lite roligt med min systers kamera. Nu ska jag åka och handla lite mat till imorgon med pappa, så hade bra puss!

1 day left to christmas

Jag är så spänd tills imorgon, jag kan inte fatta att det har gått så snabbt. Det kändes nyss som det var 2 veckor kvar. Tiden går snabbt. NI får ha det så bra och fortsättning bra dag! 

Bästa serier 2012

Gossip Girl
Pretty little liars
The Secret Circel 
 
Alla dem här tre är så otroligt bra! Gossip Girl och Pretty little liars har nog hållt på ett tag. Men The secret circel började faktiskt i år. Den är faktiskt jätte bra. Om ni blir sugna att titta på serien så kan ni gå in på sida watchseries.eu  tryck på länken. 

Just som pics


Lördag

Så himla tråkig dag, känns som söndag. Vi har städat hela huset och det är oftast vi brukar göra det på söndagar. Men eftersom mormor kommer imorgon så blev det städning idag. Hade planer idag egentligen men det sket sig så nu tar jag det bara lungt i sängen. Har nyss bakat lusse katter med mamma och största syrran. Hur gott som helst! ha det bra 

Instagram pics of 2012

 

hihi, jag gillar att lägga ur bilder på snygga killar! haha, nämen här har ni 6 av mina 52 bilder jag har på instagram. Jag heter: Mandalindblom så följ mig! 

Ny design

Som ni ser så har jag gjort ny design/header gillar den. Enkelt. Hoppas ni gillar den, puss!

Allt i ett inlägg

Inspiration!

Lektion

Sitter just nu och tittar på någon fransk film. Efter som jag valde filmkunskap så sitter vi och tittar på film hela dagarna. Men som jag sa igår så imorgon och på fredag så är det städa undan få betygen och sen är det "välkommen jullov" så himla skönt det ska bli! Efter lunchen ska vi köpa lite gott gott och mysa sen med klassen. Men medans får ni ha det bra! Puss


Godnatt

Tänkte lägga mig nu, har nyss tagit mig en dusch och känner mig hur fräsch som helst, ha det bra puss!


"Om du säger att gud bara kan döma, varför dömer du?"

Jag hade varit inne på vissa "online shops" eller hur man säger. Hur som helst hittade jag lite kläder som jag tyckte var snygga och skulle passa ihop. Jag är inte en person för boots/kängor men tycker dem är snygga. Och dem andra två skulle jag kunna gå runt vardagligen. Tänkte dra in i duschen sen stirra på tv:en ett tag och efter det tror jag går och lägger mig. Puss! 

-

 
Det här är en del av min öskelista som jag vill ha, har därimot inte skrivt oss molly men det skulle vara hur mysigt som helst och ha en. Tycker dock ryggväskor är finare/skönare att ha på sig. Alla har sin egna smak. Men nu fick ni en liten titt på min önskelista. Puss!

En bild & en seg dag

Har elevensval den här vecka förutom torsdag och fredag som vi dock bara ska avsluta allt genom att städa våra skåp, få betyg osv. Hade för någon dag sen gjort en önskelista på några saker jag vill ha, men det kommer läggas ut senare idag på bloggen. Ni får ha det bra, pussar! 
 
 

bloggat dåligt

Har inte bloggat jag vet! dåligt av mig. Har en ursäkt till varför också. Jag har haft mycket skolarbeten, omprov osv. Sen så har jag därimot inte haft "blogglust" eller hur man ska säga det. Tänkte lägga ut ett litet collage här på bloggen som jag gjorde på pollyvore.com en ganska underhållande sida och väldigt enkel sida. Om man inte har photoshop som dock inte jag har så är det bra att gå in där och hålla på med lite kläder osv. finns allt möjligt. 
 
Det blev en liten standard outfit för några tror jag? en fin tröja från odd molly, salt jeans, väska, låga converse, mörk rött läppstift och ett litet enkelt armband. 

egopics

 
Lite bilder från idag, har ju dock inte lagt upp mycket bilder så då blir det tråkigare att läsa. Men snart ska jag ta och börja med plugget, önska mig lycka till! puss d

Hemma

Gick hem idag efter en lektion, mådde illa och huvudvärk. Jobbigt. Har varit hemma ett tag och snart ska man börja med läxorna. Har sjukt mycket att göra.. måste plugga när man inte mår bra heller .. Senare idag så kommer det komma upp bilder på bloggen. Ny tagna. Men medans får ni ha det bra! puss

RSS 2.0